Jak zaplatím za používání aplikace DomovníKniha.cz?

Jak spravuji svůj účet?
Jak zaplatím za používání aplikace DomovníKniha.cz?
Co když už nechci domovní knihu používat? Zpět

Nechceme vás zatěžovat paušální platbou i v případě, když zrovna není sezona nebo nemáte hosty. Proto máme ceník za naše služby nastavený podle skutečného počtu vyplněných registračních formulářů, tedy i vašich platících hostů.

Cena za vyplněný registrační formulář činí 10 Kč bez DPH
Pro vyzkoušení naší služby získáte zdarma kredit na 15 registračních formulářů.

U měsíčního počtu registračních formulářů nad 50 kusů je možný individuální ceník. Neváhejte se na nás obrátit na info@domovnikniha.cz nebo telefonicky na čísle +420 723 616 880.

  • Platíte částku podle skutečného počtu vyplněných registračních formulářů v uplynulém kalendářním měsíci. Bez ohledu na to, kolik dní u vás hosté strávili.
  • Platíte pohodlně kartou online. Kartu si navíc může vaše banka zapamatovat a další měsíc nemusíte již nic vypisovat. Tato metoda je 100% bezpečná. Komunikace s bankou je velmi důkladně šifrována. Číslo vaší karty neznáme a nemáme k němu přístup.
  • Může se stát, že host nepřijede, i když měl již všechno vyplněné. Již vyplněné registrační formuláře můžete měnit nebo i rušit zpětně a my vás nechceme připravit o již provedenou platbu za registrační formulář, který jste však později rušili. Proto se faktura počítá z rozdílu počtu reportovaných registračních formulářů od začátku používání domovní knihy.

A jak to může vypadat?

  1. Měsíc používání:

    10. června si založíte svou domovní knihu a začnete v ní evidovat hosty.

    Po vyplněném 15. registračním formuláři se vám zobrazí upozornění o vyčerpání kreditu. Zároveň tím potvrdíte svůj trvající zájem o využívání služby, která již nadále bude placená.

    Do konce kalendářního měsíce vyplníte celkem 35 registračních formulářů. 1. července vám přijde faktura ve znění:

    35 registračních formulářů350 Kč bez DPH
    15 registračních formulářů Sleva 100 %-150 Kč bez DPH
    Celkem200 Kč bez DPH

    Ve svém uživatelském profilu kliknete na „Zaplatit kartou“ a budete přesměrování na platební bránu. Můžete si zvolit zapamatování údajů své karty.


  2. Měsíc používání:

    V červenci vyplníte 25 registračních formulářů a zrušíte 1, který jste vytvořili v červnu. Celkem činí rozdíl vyplněných formulářů 24.

    24 registračních formulářů240 Kč bez DPH
    Celkem240 Kč bez DPH

    Pokud jste platební bráně umožnili pamatovat si údaje vaší karty, bude platba stržena automaticky a vy se nemusíte o nic starat. Pokud si nepřejete, aby si brána údaje pamatovala, provedete platbu ručním zadáním údajů platební karty.


  3. Měsíc používání:

    V průběhu dalšího kalendářního měsíce vyplníte 25 registračních formulářů, žádný registrační formulář vytvořený v minulých obdobích nezrušíte.
    Za další období vám tedy přijde faktura ve znění:

    25 registračních formulářů250 Kč bez DPH
    Celkem250 Kč bez DPH